Unesi promo kod
i ostvari popust

Reklamacije.

Lotus concept flowers omogućava ljubiteljima cveća, ali i onima koji to nisu, jedno novo iskustvo. Našim buketima vas uvodimo u svet prefinjenosti i uživanja, oplemenjujemo i ulepšavamo vaš prostor, vaš dan, vaš život. Zbog toga se trudimo da naša usluga bude potpuna


Svaki naš buket predstavlja unikatno umetničko delo. Trudimo se da na fotografijama prikažemo njegov izgled, kako biste imali vernu predstavu buketa koji poručujete. Izgled buketa može varirati u zavisnosti od dostupnosti cveća u određenom godišnjem dobu. O svakoj eventualnoj promeni bićete na vreme obavešteni.


U slučaju da želite da otkažete porudžbinu, molimo vas da u najkraćem roku kontaktirate naše ljude iz podrške (telefonom na 067 717 40 90 ili putem e-maila na [email protected]), a novac će vam u najkraćem roku biti vraćen uplatom na vaš račun.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Lotus Concept Flowers je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.


U slučaju da niste zadovoljni buketom koji ste poručili, možete ga vratiti samo po našem dostavljaču. Naknadni povraćaj neće biti moguć jer je u pitanju roba koja se lako može oštetiti.