Unesi promo kod
i ostvari popust

O nama.

Lotus Concept Flowers је prva unikatna cvećara u Beogradu, osnovana sa idejom da veštinu spravljanja buketa prikaže kao jednu vrstu konceptualne umetnosti.

Tradicija darivanja cveća veoma je duga, jer cveće predstavlja savršen poklon za svaku priliku. Poklanjamo ga da bismo izrazili ljubav, poštovanje, zahvalnost, da bismo nekoga obradovali. Zbog toga se pri izboru buketa trudimo da bude poseban, lep i jedinstven.

Naši buketi dolaze u malim serijama, a svaki je jedinstven na svoj način. Aranžmani se javljaju u dva vida, kao buketi i kao boksovi. Koristeći svoje znanje o cveću i biljkama, njihovim osobinama, simbolici, naši aranžeri kreiraju bukete koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Svaki je sastavljen od različitog cveća, s velikom pažnjom odabranog, da bi se na kraju dobio unikatan spoj mirisa i boja. Neki su jednostavni, odišu prefinjenošću i predstavljaju ono što bismo nazvali uvek modernom klasikom, koja ispunjava sva očekivanja. Drugi su smeliji, predstavlju dražesnu igru pastelnih boja i različitih cvetova.

Oni iskazuju zaljubljenost, sreću i poletnost. Svaki od njih inspirisan je lepotom i snagom mitoloških bića, čija imena i nose. Koncept koji pratimo jeste oplemenjivanje ne samo prostora već, pre svega, načina života.

Učinite svoj život lepšim, svetlijim, radosnijim. Izaberite buket, uživajte i prepustite se njegovim čarima. Pokažite svoje oduševljenje i poštovanje. Poklonite nekome buket neodoljivih boja. Pokažite svoju ljubav.Stvorite osećaj luksuza i nek joj svake nedelje stigne nov buket koji će je inspirisati

Ideja koja stoji iza svakog aranžmana jeste da ostavi upečatljiv utisak, probudi emocije i izazove oduševljenje. Svaki buket predstavlja jedno umetničko delo.